Singelanmeldelse: Anorakk – «Burning Shoes»

Anorakk Burning Shoes

 

Artist: Anorakk

Låt: «Burning Shoes» (2017)

Plateselskap: Popklubb

5

 

Anorakk er, ifølge presseskrivet, en trio bestående av lyd-nerder fra Nord-Norge. De har fylt opp et naust med utstyr og produserer musikken sin der. Og hva låter de som? Mildt psykedelisk, svevende drømmepop. Som en slags ryddig variant av Broken Social Scene. Det er ingenting i lydbildet som plager meg. Normalt sett blir jeg gretten av kubjelle, men ikke i dette tilfellet. Anorakk har også et sett av dogmer de jobber etter. En av dogmene er at alle lydene skal være analoge eller akustiske. Jeg vet ikke hvem som synger, men både vokalproduksjon, tekst og uttale er upåklagelig i alle ledd. Gitardetaljene er utrolig smakfulle der de sparsommelig porsjoneres ut i løpet av låten.

Produksjonen må også roses. Det låter storveies i hodetelefonene mine. Superdeilige greier dette her. Vi vil ha mer.

 

 

 

Anorakk. Foto: Maiken Hauksdatter Lyng Østerhagen

Anorakk. Foto: Maiken Hauksdatter Lyng Østerhagen

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!