Er du glad i folkemusikk og folkedans?

folkemusikkutstilling

Av: Lars Junge

Det er mange festivaler i sommer, og førstkommende onsdag (5. – 9. juli) starter både  landskappleiken på Røros og Førdefestivalen.

På Hovedbiblioteket har vi for tiden en liten utstilling med artister og instruksjons- og konsert-DVD’er som du kan låne om du vil forberede deg eller bare hygge deg med dersom du ikke skal på festival. I tillegg har vi mye noter tilgjengelig.

Siste helgen i juli er det klart for landsfestivalen i gammaldans på Oppdal og Telemarkfestivalen i Bø i Telemark (27. – 30. juli), og fra 30. juli og frem til 6. august er det Jørn Hilme-stemnet på Fagernes i Valdres det handler om.  I slutten av august (24.- 27.) går Nordsjøfestivalen av stabelen i Farsund.

 

flkmsk

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!