Videopremiere: Ane Monsrud – «GIRL»

Ane Monsrud Girl

I dag gir Ane Monsrud ut sin nye singel «GIRL» med tilhørende musikkvideo. Vi kjører premiere.

Av: Victor Josefsen

I Januar 2017 utga duoen (produsenten Torben Jensen er bak laptopen) deres debut EP «Mysterious Connections»: 7 sanger som avspeiler en ung kvinnes liv og historie. Duoen har gjestet mange musikkscener og festivaler, varmet opp for Chinah og turneret med to av Folkeuniversitetets ”Forskershow”.

Gitaristen Anna Roemer og trommeslager Peter Dombernowsky er gjestemusikere på singelen, og den grafiske musikkvideoen er laget av Julie Bjørnskov.

“Monsrud kan beskrives som Susanne Sundførs lillesøster, der har lyttet til jazzplader i stedet for synthpop” – Amanda Olsen, Bands Of Tomorrow.

Ane Monsrud har laget en forførende melodi badet i en organisk og elektronisk sound.

 

 

Sjekk også:

Echoes in Veil – tenker snarere i sound enn i harmonikk

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!