Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Oddvar Thorsen Tema 16. februar 2012

En studie i selvbruning del 1

Internett har talt og Rhonda Byrnes The secret utgår til min store skrekk  fordel for Jan Thomas’ verktøykasse for menn.  Før jeg gir meg igang med avslørende og intime hygieniske detaljer fra mitt eget liv må jeg likevel si et par ord om The Secret, som jeg allerede har lest og nå mistenker kan ha mye for seg.

Bokas hovedteori kan kort oppsummeres på følgende vis: Universet er et enormt ekkokammer som gjennom kvantefysikkens magiske kraft gir deg akkurat det du tenker mest på, enten det er negativ eller positivt. Hvis du tenker på økonomsik suksess, raske biler og søte jenter dagen lang vil universet aktivt jobbe for at dette skal inntreffe  (noe som forklarer hvorfor 9 av 10 rånere ender sine dager som omsvermede mangemillionærer). Hvis du derimot bekymrer deg for fattigdom, utroskap og sykdom hver dag (med andre ord, er en fast dagbladetleser), bør du ikke bli spesielt overrasket dersom du en dag skulle våkner opp under en bro sammen med denne karen.

Uansett, jeg har med skrekk og gru tenkt mye på eventualiteten om at det skulle bli nettopp Jan Thomas som skulle gå seirende ut av denne avstemningen, noe universet tydeligvis har fått med seg, siden jeg nå sitter med nappa øyebryn og brunkrem på ryggen, mens jeg prøver å finne ut om ansiktet mitt har hjerte eller triangelform. Hvis ikke dette beviser at at Rhonda Byrnes har rett, og/eller at jeg har kjipe og sadistiske venner,  så vet ikke jeg.

Oddvar

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.