Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Ingela Nøding Intervjuer 22. januar 2013

Lytt til Linnéa Myhre

Foto: Nikolaj Jonas Blegvad

Gikk du glipp av bokbadet med Linnéa Myhre på lørdag? Da kan du likevel få med deg samtalen med den enormt populære bloggeren, som trakk fullt hus på Deichmanske bibliotek, Lambertseter. Trykk og hør på vår podcast her:

Mamma pleide å sende min bror og meg på biblioteket hver lørdag da vi var små. Der kunne jeg bli i mange timer. Linnéa Myhre

 

OM LINNÉA MYHRE:

Med bloggen Alt du vet er feil ble Myhre kåret til årets beste blogger under både Vixen Blog Awards og Costume Awards i 2011. I snitt hadde hun 10-15.000 lesere om dagen og på det meste 35.000. Linnéa Myhre har valgt å slutte med å blogge og har gitt ut boken Evig søndag.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.