Søk Meny Lukk
Lukk
Av: litteratur Anbefalinger 14. april 2015

Podcast om Oslo-bøker

Nå kan du høre små podcast-perler om de beste Oslo-romanene!

I januar skrev vi om fem Oslo-romaner du bør kjenne til. Vår mann på norsk litteratur, Thor Arne Sæterholen, ble hanket inn av Radio Norge til å fortelle om de gode fortellingene der hovedstadsmiljøet står sentralt. Gikk du glipp av radioinnslagene? Ikke fortvil.

Nå kan du nemlig høre første del, om Knut Hamsuns Sult,som podcast. Klikk her.

Sult (1890) er Osloromanen med stor O. Bruk bilturen til butikken, trikketuren hjem eller en tur på toalettet til å høre Sæterholen fortelle hvorfor og lese høyt fra klassikeren. Lenger tid tar det ikke å få litt deilig litterært påfyll!

Oslomagasinet m. programleder Daniel Drageset sendes klokka kl 06:00 – 06:30 hver hverdag på Radio Rock (frekvens 105,8 i Oslo) og hver dag (også helgedager) på Radio 1 (101,1 i Oslo; 103,4 i Ski). Ettersom konsesjonskravene til lokalt innhold ikke gjelder på DAB og internett, kan du kun høre Oslomagasinet via FM.

Sult

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.