Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Goro Aarseth Anbefalinger 14. desember 2017

Deichmans julekalender: 14. des.

Goro Aarseth på Hovedbiblioteket anbefaler Nærmere kommer vi ikke av Monika Steinholm.

Bokomslag: Vigmostad & Bjørke

9788241913297Nærmere kommer vi ikke er en ungdomsbok som har blitt anbefalt her på bloggen tidligere og den tåler fint å anbefales igjen. Voksne lesere vil også ha glede av den. Nærmere kommer vi ikke er del to i en trilogi, der de to første bøkene kan leses helt uavhengig av hverandre. Jens og Edor er motsetninger som tiltrekkes av, og utfyller, hverandre. Vi blir glad i dem. Nærmere en god kjærlighetshistorie med like deler smerte, lengsler, håp, drømmer og humor, er det rett og slett vanskelig å komme.

Handlingen foregår om sommeren, og det kan vel være litt deilig på denne tiden av året? Hvis man ønsker litt mer vinter- og julestemning, kan oppfølgeren Under snøen passe bedre, men da bør man ha lest både Fuck verden og Nærmere kommer vi ikke først. Disse bøkene er også omtalt på bloggen tidligere, anbefaling av Fuck verden kan du lese her og anmeldelse av Under snøen finner du her.

I årets julekalender trekker vi ut gode, røde bøker fra hyllene. Hver dag i advent gir vi tips til nye leseopplevelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.