Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 25. desember 2011

Odd Norstogas Bestevenn i «Vaffelhjarte»

Odd Nordstogas siste plate Bestevenn kom ut i oktober. Den fikk gode kritikker og føk rett inn på første plass på VG lista. Albumet er også populært på Musikkavdelingen. Vi har bestilt flere eksemplarer, så det er bare å sette seg på venteliste.

Bestevenn er Nordstoga album, men er likevel nært knyttet til serien «Vaffelhjarte», som bygger på boka av Maria Parr og som går på NRK1 i romjula.

Serien handler om det fine i tilværelsen, eller rettere sagt det som er viktig. Det handler om vennskapet til Farfar og til Tantefarmor. Det handler om familie, mektig natur og ikke minst lengselen etter det å ha en bestevenn. Noen har sagt at historien om Trille og Lena i «Vaffelhjarte» handler om trøst. Og det er det mye sant i.

I hele år har Odd Nordstoga jobbet med dette prosjektet. Først har han funnet musikk som passer til serien. Så laget låter, som på en annen måte handler om det som serien vil fortelle oss. Så få alt dette til å spille sammen helhetlig. Albumet Bestevenn hører til «Vaffelhjarte» og «Vaffelhjarte» hører til Bestevenn.

Neste år avsluttes Bestevennprosjektet med en konsert på Operaen 22. januar med stort band, og i tillegg til «Bestevenn» vil også andre slagere blir framført.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter