Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. januar 2012

De tre første delfinalistene videre i Grand Prix 2012

The Carburetors

Første delfinale fra Ørland i Sør-Trøndelag er over. Åtte delfinalister deltok. De tre vinnerne som skal videre til finalen i Oslo Spektrum 11. februar er den 15-årige forhåndsfavoritten Nora Foss al-Jabri, fast forward rock’n’rollerne The Carburetors og sangfulgen Reidun Sæther.

Reidun Sæther. Foto: Martine Petra Hoel

Nora Foss al-Jabri

– Vi skal vinne festen i kveld også, uttalte The Carburetors, som du kan låne hos oss, til Melodi Grand Prix-general Per Sundnes på NRK1 i kveld.
The Carburetors

The Carburetors er ikke akkurat nybegynnere i rock’n’roll-faget. Her er utdrag fra min anmeldelse av debut-7″tommeren deres «Burning Rubber» for ti år siden: «The Carburetors serverer to doser helstøpt, fengende «old time rock’n’roll», eller som de selv sier det «Fast forward rock’n’roll», med det nødvendige trøkket i bånn. I likhet med Chiswick-bandene oser Carburetors-gutta av humør og fandenivoldskhet, samtidig som de er befriende upretensiøse.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter