Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Nikolaj Blegvad Anbefalinger 23. januar 2012

GAFFA: Norges nye gratis musikkmagasin – hent det på musikkavdelingen!

Den 15. februar kommer den første norske utgaven av GAFFA. Førsteopplaget blir på 25 000 eksemplarer, og distribueres gratis på Musikkavdelingen på hovedbiblioteket i tillegg til butikkjeder, kafeer, konsertsteder og utdanningsinstitusjoner over hele landet.

Første magasin inneholder bl.a. intervju med Charlotte Thorstvedt, Thom Hell, Susanne Sundfør, Montée, Ed Sheeran og LidoLido, samt artikler om by:Larm, Nordic Music Prize og Inferno Metal Festival. Dessuten inneholder GAFFA hver måned musikknytt, en fyldig anmeldelsesseksjon og en landsdekkende live-kalender.

Jeg synes at norsk musikk fortjener å bli tatt på alvor, både der ute og her hjemme. Min ambisjon er at GAFFA skal få samme sterke posisjon i Norge som det har i resten av Norden, dette via intensiv dekning av musikk – og kun musikk.
– Øyvind Rones, redaktør GAFFA Norge

GAFFA er et rendyrket musikkmagasin som har som ambisjon å dekke den norske musikkscenen fra nord til sør – fra pop til svartmetall. Foruten norske artister blir det også fokus på den internasjonale scenen sett med norske øyne, dette gjennom nyheter, anmeldelser, intervjuer, artikler og bilder.

Vi ses på musikkavdelingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter