Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. februar 2012

Sirkus Eliassen drømmer seg bort fra traurig jobb

Sirkus Eliassen. Foto: Anders Vanderloock

I videoen til Sirkus Eliassens ferskeste singel, «Æ vil bare dans», møter vi sirkusbrødrene Erik og Magnus Eliassen, som sammen med produsent Bjørnar Karlsen (Ben Kinx) drømmer seg bort fra sin traurige jobb og ut på et feststemt dansegulv.

Sirkus Eliassen – Æ vil bare dans

«Æ vil bare dans» er Sirkus Eliassens tredje singel, og følger opp fjorårets «Hjem til dæ» og «Opp ned bak frem». Musikkvideoen er filmet på uteplassen Avenue i Bodø, og opptak er gjort av produksjonsselskapet News On Request. Regissør er kunstneren og artisten Vebjørn Kristensen, som også står bak musikkvideoen til «Opp ned bak frem». Singelen inneholder også B-siden “Sett på no Erik E”.

Med sin andre singel «Opp ned bak frem» fortsatte Sirkus Eliassen i samme lekne spor som med sommerhiten og debutsingelen «Hjem til dæ». I videoen ser vi brødrene Eliassen som tegneseriefigurer på ferd gjennom hjembyen Bodøs mørkeste bakgater.

Sirkus Eliassen – Opp ned bak frem

Sirkus Eliassens aller første singel, «Hjem til dæ» ble sluppet i juni i fjor og etablerte seg på kort tid som en av landets største sommerhits.

Sirkus Eliassen – Hjem til dæ

Brødreparet Erik og Magnus Eliassen
Foto: Anders Vanderloock

3 kommentarer til “Sirkus Eliassen drømmer seg bort fra traurig jobb”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter