Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 11. mars 2012

Marilyn Manson: «No Reflection»

Marilyn Manson har opprørt og sjokkert mange når han har sluppet nye album. Vil det samme gjenta seg nå Manson slipper sitt nye album Born Villain 30. april? Ta en lytt på den første singelen «No Reflection»!

Marilyn Mansons tumultartede forhold til sitt eget publikum og til kritikerne, samt hans budskap om å aldri la noen tenke for deg eller ta i fra deg din egen individualitet, har resultert i mer enn 50 millioner solgte album, utsolgte turneer, ikonstatus, heftige protester fra en mengde religiøse grupper, kjærlighet, hat, politianmeldelser, men fremfor alt, en solid bunke gode låter.

I en kommende artikkel i Revolver Magazine, der Marilyn Manson pryder coveret, forteller han: «In fact it sort of sounds like what I listened to before I made records — Killing Joke, Joy Division, Revolting Cocks, Bauhaus, Birthday Party…It’s very rhythm-driven. I think this will probably be the grandest concept record of all.»

 

 

Albumet slippes 30/4 via Mansons egen label, Hell.

 

Les mer om det nye albumet til Marilyn Manson her.

 

Du kan låne CD’er, musikknoter og bøker av og med Marilyn Manson på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter