Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 14. mars 2012

Radio Nova i full gang med 30 år – jubileumsfestival!

Dark Times spiller på Radio Novas jubileumsfestival

Radio Nova 30 år – jubileumsfestival erstatter deres årlige Novafest fordi det i inneværende år er tretti år siden Radio Nova så dagens lys.

Siden 1982 har Radio Nova vært en viktig undergrunnsleverandører av kultur- og musikkstoff. Musikkprogrammer som anbefales på det varmeste er Sort Kanal, Bra Trommis, Dub Dubhead, Goodshit, Kvegpels m.m. Tune in!

Kjetil Moen og Eivind Waage er ansvarlig for jubileumsfestivalen til Radio Nova som begynte 10. mars og varer til 17. mars.

– Selv om vi ikke er så radikale som våre forfedre på 80-tallet, er vi i høyeste grad en levende organisasjon med over 100 aktive medlemmer som produserer 70 timer radio i uka, arrangerer konserter og klubbkonsepter i Oslo, og som har det jævla gøy, forteller Kjetil Moen.

Kvegpels live!
Programmet Kvegpels har eksistert i 20 år (jubileum her også), sender hver onsdag fra 19:00 til 20:30. Dette er altså brødrene Kristopher og Aleksander Schau som spiller musikk de liker og prater om hva det måtte være.

Schau-brødrene har i årenes løp spilt cool musikk som The Queers, Didjits, Hard-Ons, The Riverdales, The Yum Yums, The Wonderfools, Caddy, Kung Fu Girls, Daggers, Astroburger, Anal Babes, Bonk, Turbonegro og mye, mye mer!

Onsdag 14. mars er det et liveshow med Kristoffer og Alexander på Chateau Neuf, hvor de også har booker et par lokale ballerock-band.

– Sweden og Cables er det som kommer til oss i kveld!, mailer Kristopher Schau.

 

Torsdag 15. mars på Parkteatret:
LINNEA OLSSON (s), MATHIAS STUBØ BAND, KAKKMADDAFAKKA

Linnea Olsson – Giddy Up!

Mathias Stubø – Soon a Brighter Day

Fredag 16. mars på Betong:
Bursdagsfesten: REEPS ONE (uk), MARTIN HAGFORS, DARK TIMES, DEATH BY UNGA BUNGA

Dark Times viste mer enn lovende takter på deres by:Larm konsert ifølge vår utsendte. Death By Unga Bunga overrumplet meg med debutskiva Juvenile Jungle for to år siden, og er snart klar med sin andre skrive.

Martin Hagfors med Kringkastningsorkesteret (KORK)
]

Death By Unga Bunga – Don’t Go Looking For My Heart

Lørdag 17. mars på Parkteatret:
Get Dancy! i samarbeid med Radio Nova. For alle de danseglade kan festivalen lokke med en stor avslutning på jubileumsukal lørdag 17. mars, lover både Get Dancy! og Radio Nova. Sweden spiller Get Dancy-konserten denne lørdagen, rundt kl 01.

Du kan låne musikk av utøvere hos oss.

3 kommentarer til “Radio Nova i full gang med 30 år – jubileumsfestival!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter