Søk Meny Lukk
Lukk
Av: annk Anbefalinger 16. mars 2012

Vojtěch Procházka tilbake på Deichman 21.03. klokken 1800

I februar gjestet Vojtěch Procházka Trio (frontbilde, foto: Pete Es) biblioteket med en konsert med improvisert musikk. Det var en kjempesuksess, og vi er derfor stolt over å kunngjøre at Vojtěch kommer tilbake, denne gangen sammen med Ingar Zach på gran cassa, percussions og objects.

 

Jazzmusikeren Ingar Zach, som også har en sterk interesse for norsk folkemusikk, jobber med å utforske improvisasjonens grenser. Hans noe utradisjonelle drumkit inkluderer hjemmelaget percussion, gongs og ting man vanligvis ikke forbinder med perkusjon, som propellers, bows, sruti-box og tabla machine. Han spiller drums/percussion i blant annet Chateau Neuf Spelemannslag og Harnihomba, og turnerer både i Europa og Amerika.


Foto: Tanya Traboulsi (http://www.tanyatraboulsi.com)

Vojtěch og Ingar møtes nå i samarbeid om Vojtěch sitt masterprosjekt ved Norges musikkhøgskole. Deres konsert vil være kulminasjonen av intense øvelser og eksperimentering i å kombinere slagverk, piano, synth og diverse lydobjekter. Konserten finner sted i bibliotekets Foredragssal, rett over gangen fra Musikkavdelingen. Vi lover en uvanlig kveld med lydopplevelser i biblioteket!

Foto: Peter Es

Konserten begynner klokken 1800.

Vel møtt!

Én kommentar til “Vojtěch Procházka tilbake på Deichman 21.03. klokken 1800”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter