Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. mars 2012

Neil Young + Crazy Horse = sant

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, sies det. Og det er bare ni år siden Young, Billy Talbot, Ralph Molina og Poncho Sampedro ga ut album sist. 2. juni kommer «Americana» som er en samling klassiske amerikanske folkesanger.

Av: Victor Josefsen

«Americana» er altså en samling klassiske amerikanske folkesanger, som «Tom Dooley», «Oh Susannah», «This Land Is Your Land» og andre som kanskje like gjerne blir referert til som protestlåter eller ”murder ballads”, og nok har blitt fremført oftere foran leirbål enn fra en stor scene.

 

 

Du kan låne musikk av Neil Young (med eller uten Crazy Horse) på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Én kommentar til “Neil Young + Crazy Horse = sant”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter