Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 25. mars 2012

Dreamon – «Rise»

Den store snakkisen Dreamon debuterte i 2011. Debuten «Closer» ble blant annet kåret til årets #20 beste norske låt i 2011 av Dagbladet. Fredag 23. mars kom den nye singelen «Rise».

Debutlåta «Closer» har vært listet på NRK P3, NRK MP3 og hatt hyppig rotasjon på The Beat. Hverdagen forandret seg mye for rapperen som var vant til å sitte hjemme på gutterommet å lage musikk, og Dreamon har opplevd stor interesse fra presse og konsertarrangører i Norge. Han har stort sett har stått på scenen siden debutslippet. Likevel har han tid til å lage nye låter.

«Rise» er oppfølgeren til «Closer». Låta handler om den følelsen eller den gnisten man får man møter den man har lyst på..

Det er veldig sex.., skriver Spawndreams Music.

Låta er produsert av Henrik Haagensen og Arild Nøst Odland. Soundet skal være satt sammen av influenser fra både basstung UK og stemningsfull indiemusikk.

Refrenget er sunget av ?? Ingen får noen gang vite hvem som synger. En hemmelig gjest som på tross av at han leverer klasse, ifølge presseskrivet, ønsker å være i fred for alltid.

Dreamon – Closer

Full version Dreamon "Closer" from Panorama Norge AS on Vimeo.

 

Her kan du ellers søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

4 kommentarer til “Dreamon – «Rise»”

  1. Ole Løke sier:

    Det er fantastisk med norske suksesshistorier! Anthony er fantastisk talentfull og kan bli kjempestor i norge. Det blir spennende å se om han slår gjennom andre steder i europa der ikke engelsk er førstespråk men det gjenstår å se om han blir omfavnet i land med engelsk som førstespråk siden han ikke behersker det helt. Hvis han får en såkalt ghostwriter så kan han nå sykt langt, like langt som Drake tror jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter