Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 26. mars 2012

Gaz Coombes og Supergrass

Supergrass var et av bandene som seilte opp på siden av Blur, Oasis og Pulp som et viktig bidrag i britpoptiden. De ble kanskje aldri så populære som de andre nevnte, men de lagde et knippe gode plater både på 90- og 2000-tallet som er vel verdt å ta et evt. gjenhør på.
Tekst:Stian Bjørnsson Hope

Man finner en herlig vitalitet på debutplata «I Should Coco» fra 1995, som fungerte som en vitamininnsprøytning i en ellers kranglete Blur vs. Oasis pressehverdag. Bare hør på f.eks. kuttet «Alright så skjønner du hva jeg mener. Supergrass la inn årene i 2010, men vokalist Gaz Coombes kommer med ny soloplate 25. mai, «Here Come The Bombs», hvor han har med seg tidligere samarbeidspartner Sam Williams fra Supergrassdagene.

Hør en smakebit på singelen «Sub-divider» mens du venter på albumet:

 

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter