Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 3. april 2012

Ny musikkvideo / liten film / David Lynch

David Lynch slapp for et par måneder siden albumet «Crazy Clown Time». Musikkvideoen er den første kortfilmen som er laget til denne platen, og det er også første innblikk i David Lynch sin helt spesielle verden siden hans siste film «Inland Empire» i 2006.
Tekst: Victor Josefsen

David Lynch hadde en klar visjon da han gikk i gang med innspillingen, en visjon om hvordan låten ville «se ut». I et intervju med Entertainement Weekly nylig, fortalte Lynch hva han så for seg: ”A Crazy Clown Time video should have an intense psychotic backyard craziness, fueled by beer.” Og her får vi både mat, ild, litt nakenhet og plenty av galskap.

David Lynch – «Crazy Clown Time» (Official Video)

 

Du kan låne musikk der David Lynch er involvert hos oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter