Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 15. april 2012

Hålogalandslaget vil se deg danse

Joddski og RSP i Hålogalandslaget er ikke kjent som de smidigste danserne landet har å by på selv om den nye singelen, den bassete «Dans», innbyr til uendelige muligheter for dansemåter. Hålogalandslaget vil gjerne se dine!

Kan du danse eller er du bare i dubstepstemning? Få noen til å filme deg mens du slår deg løs til «Dans» og del filmen på Facebooksiden til Hålogalandslaget. De beste bidragene, vil ikke bare berømmes der, men vil også bli brukt i den offisielle videoen til låten.

Reglen er enkle, ifølge Joddski: – Send inn video av deg hvor du danser til låta «Dans» (eller hvilken som helst annen dubsteplåt, de går alle i samme tempo). De beste/morsomste/jævligste/latterligste/mest føka/mest føkked up/mest føkked ned/hardeste kommer med i videoen til låta.

Hålogalandslaget består altså av Joddski og RSP (tidligere henholdsvis Tungtvann og Kompani 69), og de to har slått hodene sine sammen, under navnet Hålogalandslaget, og 7. mai slipper de debutalbumet Aggrokultur.

Hålogalandslaget m. Pumba – Dans

Én kommentar til “Hålogalandslaget vil se deg danse”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter