Søk Meny Lukk
Lukk
Av: annk Anbefalinger 2. mai 2012

Vilde&Inga og Frittgående Orkester spiller på Deichman 05.05.

Vilde&Inga og Frittgående Orkester gjester Deichman lørdag 05.05. klokken 15.00.

Vilde Sandve Alnæs og Inga Margrete Aas spiller akustisk fritt improvisert musikk med besetningen fiolin og kontrabass. De begynte sitt samarbeid i 2010, og har bakgrunn i klassisk musikk / samtidsmusikk, og studerer på Norges Musikkhøgskole.

Kunstner: Ahti Pitkanen

Våren 2011 turnerte duoen i Norge, Sverige, Danmark og Frankrike. De har spilt med blant andre Ivar Grydeland, Henrik Munkeby Nørstebø, Okkyung Lee, Xavier Charles og kvartetten Dans les arbres (Ingar Zach, Christian Wallumrød, Grydeland og Charles).

Med felles bakgrunn fra jazzlinja på Norges Musikkhøgskole, er Frittgående Orkester en sterk og innovativ gjeng med et øre for improvisasjon og stor spilleglede. Inspirasjonskildene er mange, og sammen har gruppa klart å skape et eget uttrykk som spinner fra intense og kokende instrumentalpartier til vakre og melodiøse vokalmelodier.

Frittgående Orkester består av Sigrid Aase (vokal), Øystein Aarnes Vik (trommer), Sindre B. Øvstegård (bass), Mette Henriette Martedatter Rølvåg (saksofon), Espen Wensaas (gitar), Joakim Heibø (trommer), Johan Lindvall (piano) og Stian Andreas Andersen (bass).

 

Les mer om Vilde&Inga her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter