Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Intervjuer 14. mai 2012

Intervju: Robert Vendetta and the Moonlight Stiffs

Robert Vendetta and the Moonlight Stiffs inntar Musikkavdelingen på Hovedbiblioteket for å levere en minikonsert av klasse og ekte showmanship. Med på trommer for anledningen er Ole Tobias Antonsen. Vi tok en prat med Vendetta & Co.
Av: Victor Josefsen 

Hva kan folk forvente seg på scenen 15. mai?

Ole Tobias: Dansbare rockerytmer inspirert av 70-tallets glanstid. Joakim: 5 personer som er i godt humør og gleder seg til å spille. Robert: 5 personer som skaper liv og elsker det de driver på med. Så er det jo dette med tidsmaskinen. Joakim: Ja, vi tar det jo tilbake til 70-tallet med litt inspirasjon fra dagen musikk – allikevel annerledes enn det man er vant til å høre på dagens scener.

Er det noe spesielt med det å kunne spille på Deichmanske?

Ingvill: Det er en ukjent scene som likevel er midt der folk ferdes. Joakim: Ja, som folk har ett forhold til med sin personlighet og sin historie. Så kan kanskje vi komme og bidra litt til den historien. Robert: Også er lokalet veldig fint for vår type musikk som går veldig mye på det å ha en koselig stemning og sjarmere. Rett og slett musikk som jeg ser for meg skaper mange smil og det perfekte stedet for oss å være, hvor det kan være intimt, man får kontakt med publikum… Joakim: Også er vi glad i bøker (alle nikker).

Hvem er deres favorittforfattere?

Robert: Tro det eller ei, min favorittforfatter er Leonard Cohen. Joakim: Min er Orson Scott Card, det er amerikansk science-fiction. Ingvill: Jeg kan ikke si det – jeg har bare lest klisjéforfatterne, he he. Joakim og Robert (i kor): J.K. Rowling? Ingvill: J.K. Rowling og Jane Austen. Ole Tobias: Tolkien, Erlend Loe og Ambjørnsen. Ingvil: og Christensen… Lars Saabye Christensen. Joakim: Jeg må second på Tolkien. Brynjar: Jeg vil jo være med på Tolkien og så vil jeg jo i den gata der slenge med C.S. Lewis. Robert: Jeg må jo slenge på slutten at siden Ingvill er så redd for å avsløre at hun leser klisjéforfattere så er Paulo Coelho også en av mine favoritter.

Robert Vendetta and the Moonlight Stiffs at Vågen Fetevare, Bergen August 2011

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter