Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 16. mai 2012

Soulsavers – inn med Dave Gahan, ut med Mark Lanegan

Foto: Steve Gullick

Soulsavers kommer ut med en ny plate 18. mai, The Light The Dead See. Men denne gangen er det Dave Gahan fra det legendariske synthpop bandet Depeche Mode, som har tatt over mikrofonen etter Mark Lanegan. Soulsavers har gitt ut to plater før hvor Mark Lanegan hovedsakelig har stått for vokalen, It’s Not How Far You Fall, It’s the Way You Land fra 2007 og Broken fra 2009.

Men nå har altså hjernene bak Soulsavers, Rich Machin og Ian Glover, fått med seg Gahan på laget, og hvis vi skal bedømme etter singelen Longest Day har vi absolutt noe godt i vente. Dave Gahan har ingen problemer med å fylle Lanegans sko i forhold til den mørke og litt dystre stemningen fra de tidligere platene. Og ettersom Gahan levde på kanten av stupet en periode, han var faktisk klinisk død i to minutter, kan man merke desperasjonen boble under her.

Sjekk ut singelen selv:

 

Du kan låne Soulsavers to forrige plater her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter