Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. mai 2012

The Low Frequency in Stereo lager nytt album!

Haugesunds-bandet The Low Frequency in Stereo ble nok en gang hyllet av anmeldere fra inn- og utland med sitt forrige album «Futuro« (2009). Nå avsløres planene om et femte studioalbum, som vil komme ut høsten 2013.
Av: Victor Josefsen

– Vi føler oss klare for å debutere på nytt og har som mål å lage ett mesterverk av ei plate. Kjemien er god og øvingene har aldri vært så eksplosive og kreative som nå, sier bassist og talsmann Per Steinar Lie.

The Low Frequency in Stereo har siden «Futuro» hele tiden hatt jevnlige forespørsler om turnéer og nytt album fra publikum og bransjeaktører fra flere verdensdeler. De vil følgelig ha et sterkt utenlandsfokus i turnéperioden etter plateutgivelse, med hovedtyngde på Europa, men også med avstikkere til mer eksotiske reiseruter. Selvsagt vil Norge også være godt representert i turnéplanene, som også vil inkludere et fåtalls eksklusive opptredener i tiden frem mot plateslipp.

 

 

The Low Frequency in Stereo har også nylig signert til det Berlin-baserte management-selskapet Lashout Agency, som står bak suksessen til Hanne Kolstø og Honningbarna siste par år.

– Skal bli godt å få dette orkesteret på veien. Me er i ein spennende fase, der eldre låter får ny kledning og nye impulser kommer til i musikken. Skal også bli godt å få ett management som jobber 100% for oss, så vi kan konsentrere oss om å være kreative, sier Lie.

 

The Gin and Tonic Youth!

 

For øvrig er to stykk The Low Frequency in Stereo med i gruppa The Gin and Tonic Youth! For tiden er er de i gang med å spille inn album nummer to. Et overskuddsprosjekt, skriver Haugesund Avis. Albumet er oppfølgeren til «New Times» som kom i fjor.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

Én kommentar til “The Low Frequency in Stereo lager nytt album!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter