Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 30. mai 2012

The Beach Boys markerer 50 års jubiléet med nytt album og ny verdensturné

Det legendariske bandet The Beach Boys markerer 50 års jubiléet med nytt album og ny verdensturné, deriblant konsert i Norge, Oslo Spektrum, 31.07.2012.

Tekst: Victor Josefsen

Grunnleggerne og medlemmene av ett av musikkhistoriens mest legendariske band, The Beach Boys, er gjenforent for 50 års feiring. Jubiléet markeres intet mindre med ny single, nytt album og ny verdensturné. For et par dager siden slapp bandet detaljene omkring sitt nye album That’s Why God Made The Radio, som utgis mandag 4. juni 2012.

The Beach Boys’ Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston og David Marks avsluttet nylig plateinnspillingen i Los Angeles-studioet Ocean Way Studios. Albumet er bandets 29. langspiller i rekken (inkludert 2011-albumet The Smile Sessions) og er produsert av Brian Wilson og Mike Love. De 11 nye låtene skal være preget av The Beach Boys’ unike West Coast signatur, et karakteristisk lydbilde og velkjente vokalharmonier.

The Beach Boys’ forestående jubileumsturné «50th anniversary world tour» skal besøke store deler av verden, bl.a. med konserter i USA, Europa, Japan, Singapore, Hong Kong og Australia, deriblant Norge og Oslo Spektrum 31. juli. For fullstendig og oppdatert turnéoversikt, se www.thebeachboys.com.

 

Du kan låne musikk av The Beach Boys på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Én kommentar til “The Beach Boys markerer 50 års jubiléet med nytt album og ny verdensturné”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter