Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: admin Anbefalinger 13. juni 2012

Chess National Cypher – Del 3

I runde 3 av Chess National Cypher er det nykommernes tur! Sterke oppkomlinger som Kaveh, Jonas V, Oter, Verk, Zana og Emilio får alle sjansen til å briljere bak mikken.

CHESS NATIONAL CYPHER 2012 – DEL 3 (Jae-R, Oter, Kaveh, Verk, Jonas V, Zana, Emilio)

– Det å være med på CNC har vært en stor mulighet å vise frem hva man er god for. Noe jeg føler jeg fikk god nytte av under årets nykommer runde. Jeg er utrolig takknemmelig for å ha bli plukket ut til å være med, og føler at det er en god bekreftelse på at jeg gjør noe riktig med musikken min, sier Emilio.

Det knyttet stor spenning til hvem av årets unge rappere som «dreper» runde 3. Ifølge en av deltakerne, Emilio, er det et svært høyt nivå på det som treffer internettet førstkommende fredag.

CHESS NATIONAL CYPHER 2012 – TRAILER 3

– Jeg syns at alle imponerte på hver sin måte. Men for meg så stakk Kaveh seg ut mest, jeg syns at han leverte bra og han gjør det som om han ikke var så ung som han er. Likevel var det kult å høre hva de andre hadde å by på. De er meget dyktige alle sammen, mener han.

Fjorårets nykommerepisode hadde blant annet navn som LidoLido, Dreamon og Envy med, og de fleste har vel fått med seg hva som har skjedd med disse artistene siden sist. Pågangen og trøkket rundt det å være med i Chess National Cyphers nykommerrunde er et prov på at dette er en arena hvor unge, lovende rappere kan skape et navn for seg selv.

Tommy Tee. Still fra video «100», DRM.

Som alltid er det hiphop-gudfar Tommy Tee som står for beaten, også i del 3.

Se fjorårets nykommere her:

Se del 1 av Chess National Cypher her:

Se del 2 av Chess National Cypher her

Én kommentar til “Chess National Cypher – Del 3”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter