Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. juni 2012

Ny singel og video fra Son Of Light / Chess National Cypher – Del 4

Son Of Light. Foto: Jan Tore Eriksen

Med singelen «Love & Hate», hentet fra den nært forestående EP’en fra Son Of Light, kommer det nytt materiale fra mandalingen allerede året etter den kritikerroste comeback-skiva War of the Words.

Den kommende EP’en, markerer ifølge hovedpersonen selv et vannskille i hans karriere.

– Jeg slipper snart en EP og den representerer et nytt kapittel, en musikalsk løsrivelse, og jeg vil gjerne dele en smakebit av den i forkant. «Love & Hate» er en vakker, lett/tung låt om store temaer, med Consequence (en av mine favoritter) og Noora Noor, vår egen gullstrupe, som gjesteartister, sier Son Of Light.

Pussig nok slippes «Love & Hate» samme dag som TP Allstars-delen av årets Chess National Cypher, hvor Son Of Light rapper på norsk for første gang på lang, lang tid.

Son of Light feat. Consequence & Noora Noor «Love & Hate»

TP Allstars: Line Up
Son Of Light
Opaque
Tech Rock (Warlocks)
Karma (Warlocks)
Jae-R (host)

André Hadland (aka Son Of Light) er altså en av deltakerne, og har følgende å si om sin deltakelse i Chess National Cypher:

– Jeg ble spurt om å gjøre National Cypher i fjor, men hadde ikke muligheten til å få det til. Sånn sett var det cool, i og med at Tommy kjørte opp beats til årets runde. Det som var annerledes for meg, var at det skulle gjøres på norsk. Det er, som kjent, ikke mitt force. Men jeg backer ikke ned fra en utfordring, og jeg synes norskspråklig rap har nådd et meget høyt nivå. Jeg liker å plutselig være the «rookie» on the block.

Host Jae-R er strålende fornøyd med å få besøk av TP Allstars.

– Hele prosjektet her dreier seg om å bidra til fellesskapet og norsk hiphop-kulturs vekst. Det var det vi ville oppnå da vi startet dette konseptet i fjor. Når da gutta fra TP, som banet vei for hele sjangeren for 15 år siden, stiller seg positive til å støtte opp om ideen er det selvsagt en no-brainer og ikke minst en ære å ta dem med.

 

4 kommentarer til “Ny singel og video fra Son Of Light / Chess National Cypher – Del 4”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter