Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 29. juni 2012

Anvil: The Story of Anvil

De fleste kjenner sikkert til This is Spinal Tap, Rob Reiners klassiske mokumentar fra 1983, hvor vi følger tungrock-gruppa Spinal Taps opp- og nedturer. En hysterisk morsom film som tar det såkalte rockelivet på kornet; fyll, krangler, damer, og den berømmelige forsterkeren som går til 11. Noen vil kanskje si at den er urettferdig mot dagens virkelige rockehelter, men jeg velger å tro at de faktisk ler høyest selv.

Anvil: The Story of Anvil kan i første omgang se ut som en ekte Spinal Tap-versjon, men det er mest av alt en rørende historie om et tungrockband som aldri fikk det helt til. Det begynte relativt lovende tidlig på 80-tallet, hvor de blant annet turnerte sammen med Scorpions og Whitesnake, og grupper som Metallica og Slayer har nevnt dem som inspirasjonskilde. Men etter et par gode plater som Metal on Metal og Forged in Fire, forsvant de mer eller mindre ut av scenen, og sterkere band som nevnte Metallica, Slayer og Megadeth tok etter hvert over som trash-kongene. Så hva skjedde? Hva gikk galt? Det er selvfølgelig ikke bare et svar på det, men sjekk ut denne finfine filmen så finner du det kanskje ut.

 

 

Se hele filmen her: https://www.documentarytube.com/videos/the-story-of-anvil

Én kommentar til “Anvil: The Story of Anvil”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter