Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. juni 2012

Sjekk den nye Nils Bech-videoen

Dette er første singel fra Nils Bechs andre album, Look Inside, som slippes nå til høsten. Samtidig slippes en video til singelen, regissert av Benjamin Alexander Huseby.

 

 

«A Sudden Sickness» er produsert av Ost & Kjeks. Videoen er altså laget av billedkunstner og fotograf Benjamin Alexander Huseby. Huseby jobber hovedsakelig med foto, men også film og installasjoner og har hatt en rekke utstillinger i Norge og internasjonalt. Han jobber fast for magasiner som i-D, Another Magazine, Vogue, Dazed & Confused, Art Review, Vogue Homme Japan og Fantastic Man.

I videoen har han brukt sin mangeårige muse, skotten James Jeanette Main, en Londonbasert performancekunstner, som hovedperson. Main, er like kjent under navnet Jeanette som James – og utfordrer kjønnsbegrepet i det som ofte blir beskrevet som et levende Gesamtkunstwerk.

 

 

Singelen slippes også i dag som ensidig vinyl med to bonuslåter som inneholder sangene «Breaking Patterns» del 1 og del 2 som er arrangert og produsert av samtidskomponistene Julian Skar og Ole Henrik Moe. Omslaget er laget av Ida Ekblad.

Du kan låne albumet Look Back av Nils Bech på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

2 kommentarer til “Sjekk den nye Nils Bech-videoen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter