Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. juli 2012

Fredag slippes den syvende Bransjevelter-samleskiva

Foto: Dino

Fredag 6. juli slippes den syvende Bransjevelter-samleskiva fra Fysisk Format. Totalt 24 spor med nytt materiale. Blant deltakerne er Livstid, Le Corbeau, Nils Bech, CCTV og The Good The Bad and The Zugly.

Som vanlig er det en samleskive som spriker i alle retninger. Finner du en rød tråd her så er du fargeblind! Det er ikke engang slik at alle bandene er på Fysisk Format. Dette er en labelsampler med døra på gløtt, så her har vi inkludert både etablerte fysiske forhold, band vi er på flørten med og «bare gode venner, melder Fysisk Format.

Kristian Kallevik som driver plateselskapet og har satt sammen samleskiva sier:
«Vi lever i en tid med akutt behov for musikalsk fornyelse. Den siste teknologien, de hippeste festivalene og de mest toneangivende journalistene har ett problem til felles: Det er så sørgelig lett å dvele ved gammal storhet, å nærmest rutinemessig konstatere at klassikerne er, ja, klassikere. Znork! Vi vil frigjøre oss fra historien, ta noen sjanser og leve i det musikalske nuet. Derfor Bransjevelter 7!»

Bransjevelter 7 CD’en er gratis tilgjengelig fra platebutikker i Norge og over hele Europa og følger med til alle abonnenter av tyske og punka Ox Magazine. Samleren blir også gjort tilgjengelig på streamingtjenester som Spotify og Wimp.

Slippfest 7. juli på Parkteatret: Fysisk Formats sommerfest med fem band på scenen: Nils Bech, Le Corbeau, Dark Times, Haraball og Aristillus.

 

Les anmeldelse av Le Corbeau – Moth on the Headlight.

Les anmeldelse av CCTV – Electric Summers (EP).

Lytt på «Talk Too Much» av Dark Times.

Les anmeldelse av Aristillus – Devoured Trees and Crystal Skies.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter