Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. juli 2012

Jokke er tilbake med Herreløse og OnklP

Herreløse fra Oslo, er ute med en ny singel 6. juli. Låta heter «Dårlige vaner» og klassikeren de har fått lov å låne fra er Jokke med Tourettes «Billig Lykke» fra 1999.

Herreløse er første norske rapgruppe som får låta velsignet av Tourettes med Petter Pogo på gitar, og den er klarert av Christopher Nilsen. Poppa Lars har produserte beaten og OnklP er gjest.

Jokke med Tourettes – Billig Lykke

Herreløse kom sammen som en gruppe i 2001, og i startfasen var de «partners-in-crime» med artister som Nico D & Admiral P. Opp gjennom åra har de også gjestet på skiver og/eller samarbeidet med mange andre artister, som blant andre Tungtvann og OnklP & Jaa9, Sisi, Necrobutcher fra Mayhem og Petter Pogo fra Jokke & Valentinerne. Pogo gjester som nevnt den nå aktuelle singelen «Dårlige vaner».

Herreløse – Dårlige Vaner feat. OnklP

Herreløse har av mange vært sett på som «det neste store» i det norske hiphopmiljøet, men det er mange utenfor som også har anerkjent dem som musikk-Norges best bevarte hemmelighet.

Herreløse er nå under Knirckefritt gjenforent med tidligere kompiser, og debutalbumet Kall Det Hva Du Vil ventes i 2012 via Knirckefritt / EMI. En utgivelse det knytter seg store forventninger til.

«Norge’s mest slept-on rapband..» Joddski (2011)

 

Sjekk også anmeldelse av Sisis by:Larm konsert 2012

Sjekk også Tristan (nå Angstkrieg, tidligere Dimmu Borgir) sin anmeldelse av Mayhem / Infernofestivalen / Rockefeller /2004

2 kommentarer til “Jokke er tilbake med Herreløse og OnklP”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter