Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 9. juli 2012

Band of Horses: For første gang på Sentrum Scene

Den 10. november skal Band of Horses for første gang besøke Sentrum Scene. Bandet har allerede rukket å besøke Rockefeller et par ganger før de i fjor tok steget opp til Oslo Spektrum. Denne gang blir det mer intimt.

Tekst: Victor Josefsen / Foto: Pressebilde

Med seg til Sentrum Scene har de et nytt album som slippes i september. Det ble spilt inn i Sunset Sound-studioet som ligger i Hollywood. Her spilte The Beach Boys inn Pet Sounds, The Doors spilte inn sin selvtitulerte debut og Strange Days, The Rolling Stones fullførte Exile on Main St., Buffalo Springfield, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Frank Zappa, Warren Zevon, Elliott Smith, Paul McCartney og Ringo Starr – Sunset Sound har en godkjent gjestebok.

Eksakt slippdato og albumtittel er like rundt hjørnet.

Band of Horses slapp en smakebit for noen uker siden, tankene går i retning Laurel Canyon – det legendariske nabolaget i Los Angeles som huset Buffalo Springfield, The Byrds, Love og mange flere. Litt country, litt rock, men fortsatt Band of Horses, ifølge Spoon Train. Døm selv:

Med seg har de en produsenten Glyn Johns. Han har vært tekniker og produsent for store navn som: Bob Dylan, The Band, The Rolling Stones, The Beatles (på en måte), Ozark Mountain Daredevils, Eagles, The Who. Og mange flere.

Lørdag 10. november opptrer Band of Horses på Sentrum Scene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter