Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 11. juli 2012

Post-postrock: Youth Pictures of Florence Henderson – But Now You Know

Tekst: Rune Aas

Til å være et av landets beste postrockband, er det etterhvert mindre og mindre med Youth Pictures of Florence Henderson som minner om akkurat det. Postrock, altså. For med But Now You Know er det liten tvil om at YPOFH fortsatt skriver magiske låter, 7 år etter at de debuterte med det fortsatt brillefine albumet Unnoticeable in a Tiny Town, Invisible in the City.

I motsetning til hurven av postrockband som til slutt ender opp med å høres ut som uinspirerte Explosions in the Sky-kloner, har det aldri vært tilfellet med YPOFH. But Now You Know er nok et eksempel på dreiningen deres vekk fra postrock og mer mot midwest emo. Låta er etter sigende en del av en kommende plate med uviss releasedato. Godt å høre, for jeg vil gjerne ha mer av emo-bandet Youth Pictures of Florence Henderson.

 

 

Saken er tidligere publisert på Rune Aas sin brillefine blogg Brilleslange Brilleslange (nå dessverre nedlagt)

 

Du kan låne musikk av Youth Pictures of Florence Henderson på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Én kommentar til “Post-postrock: Youth Pictures of Florence Henderson – But Now You Know”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter