Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 31. juli 2012

Lukestar 2001 – 2011

Lukestar ble skapt da >Truls Heggero og Yngve Hilmo møttes i skolegården over en Drillo-is i slutten av sjette klasse. Atten år senere har Lukestar tre album og flere EP'er og singler på samvittigheten og har spilt over to hundre konserter i Europa, Norge og USA. I 2008 vant albumet «Lake Toba» Spellemannpris for beste rockealbum.
Av: Victor Josefsen / Foto: Jørgen Gomnæs

Lukestar forteller:

– Vi har spilt i dette bandet over halve livet vårt og gitt ut alle albumene på eget label. Lukestar har i alle disse årene fulgt oss som en venn og innimellom også en slavedriver som har tatt oss med på ting vi bare kunne drømme om å få oppleve. Albumet «Taiga» fra 2011 fremstår for oss selv som fullendelsen av Lukestar sitt sound. 2011 er også et år som topper alt vi har opplevd, med Roskildefestivalen og fullsatt Rockefeller i spissen. Vi er utrolig takknemmelige for alt vi har fått være med på og velger nå å gjøre som Jon Olav Koss, å gi oss på topp. Avskjedsgaven fra oss til Lukestar er evig ungdom, og avskjedsfesten finner sted fredag 31. august på Parkteateret. Vi lover en kveld som sent vil glemmes og gleder oss til å samle troppene for en siste gang!

Takk for alt,
Truls, Yngve, Jørgen, Marius og Emil.

 

Fantastisk Lukestar-låt:

 

Du kan låne musikk av Lukestar hos oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter