Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 4. august 2012

Festival med rævkroksmesterskap

Audunbakken er en liten hjemmesnekra og idealistisk musikkfestival i skogen, i Disenå i Sør-Odal. (Hedmark).

Festivalen lover en egen atmosfære fylt med grantrær, grus, musikk, kunst, hjemmelaga lapskaus, stålamper, sofaer og gratis kjærligheter til alle. Videre melder feativalen at de er tro mot deres hjemmesnekra profil og det innebærer, blant annet, at all infrastruktur bygger de opp selv (dugnad!), og at de har et reklamefritt festivalområde. Festivalen åpner lørdag og avsluttes med frokostkonsert søndag. Frokostkonserten inkluderer gratis frokost og avsluttes med en frokostJam hvor alle kan delta. I år er det også ti år siden festivalen ble arrangert første gang, og dette tiårsjubileet markeres på flere måter.

 

 

Audunbakken musikkfestival opptrer Shining, Susanne Sundfør, Daniel Norgren, Monica Heldal, Mayflower Madame og Lady Moscow. Det blir underholding mellom skiftene på hovedscenen av Roger Græsberg and The Bonanza.

Audunbakken har også fokus på kunst i tillegg til musikken, og i år er det videokunst som står i sentrum. Ingrid Tovrund, Hans Hansen, Arja Wik-Hansen, Maria Belic, Marthe Karen Kampen og Future Lyrics.

 

I tillegg har Audunbakken festival ”musikk i bakken” som er et tilbud til slitne festivalbesøkere som strever seg opp den lange, bratte bakken til festivalområdet. Her kan de stoppe opp og nyte flere artister og band underveis, og få en god start på festivalopplevelsen.

Og så kommer Rævkroklosjen fra Åsnes for å avholde rævkroksmesterskap, fortelle om rævkrokens historie og vise frem gode rævkrokteknikker!

Audunbakken musikkfestival 4-5 august 2012.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter