Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Gunnar Vilberg Anbefalinger 10. august 2012

Deilig Philco Fiction på Øya!

Foto: Tor Orset

Den norske trioen Philco Fiction var et av de første bandene ut på Øya-torsdagen og leverte en herlig og sjarmerende konsert. Deres dansbare elektropop er ispedd diverse stilarter som folk og R&B, noe som skaper en behagelig og overraskende miks. Mange vil kanskje kjenne dem gjennom radiohiten Horizen fra plataTake it Personal (2011).

Vokalist Turid Alida Solberg gjør en fantastisk jobb både på scene og vokalmessig, og Bjarne Christian B. B. Gustavsen (keyboards) og Andreas Lønmo Knudsrød (trommer) står akkurat passe stødig bak henne. Litt ut i konserten kommer tre dansere inn på scenen og skaper en litt sær, men likevel morsom og fin stemning. Det er akkurat som om vi er litt hjemme hos Philco Fiction på fest.

Sammen med et stadig større Øyapublikum koser jeg meg gjennom konserten. Når avslutningslåta Portrait of Silence kommer står jeg med gåsehud i sollyset. En utrolig fin start på Øyadagen med et band som har fremtiden foran seg!

Lån Philco Fiction på Deichman!

2 Responses to Deilig Philco Fiction på Øya!

  1. Pingback: Musikk » Brilliance starter nytt selskap og inviterer til fest

  2. Pingback: Philco Fiction invitert av BBC Radio 1 til anerkjent studio : Musikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.