Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Frank Michaelsen Anbefalinger 10. august 2012

Festival Spesial Del 2! Øya-aktuelle The Switch spiller nok en låt for Deichmans musikkblogg

Siden sist har gjengen gjort unna sin Klubb-Øya gig på Revolver. Vi tok en prat med dem for å høre hvordan det hadde gått:

Konserten var fin! Det var en drøss av folk vi ikke hadde sett siden fellesferien starta og enda flere som vi aldri hadde sett før i det hele tatt. Kvelden var på mange måter det som er bra med starten på august og Øya, måten feriementaliteten skaper helgemodus midt i uka samtidig som høsten som nærmer seg får helgemodusen til å bety litt mer, eller noe. Dessuten spilte vi jævlig bra.

I hear! Helgemodus skal settes pris på. Så fint at spillingen gikk bra. Og albumprosessen?

Den kommer seg stadig vekk og blir nok ferdig i løpet av høsten. Plata skal hete «Big If», inneholde om lag 12 låter, klokke inn på litt over halvtimen og være stappfull av hits. Ole Øvstedal, produsenten vår, har virkelig rullet ut ørene og fått med seg Morten Øby og Christian Engfelt på å lage noe som virkelig låter bra. «Finally Overrated» var den første låta fra innspillingen vi delte med folk og det er vel den vi spiller her. 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Festival Spesial Del 2! Øya-aktuelle The Switch spiller nok en låt for Deichmans musikkblogg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter