Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Nikolaj Blegvad Anbefalinger 11. august 2012

Ceremony på Øya

Foto: Nikolaj Jonas Blegvad

Punkceremoni med faste ritualer og en forsanger, der simulerede samleje med mikrofonstativet.

Det var et intenst show på den jordnære og mindste scene, der havde endnu mere punk på plakaten i dag på Øyafestivalen. Bandet Ceremony fra Rohnert Park udenfor San Fransisco gæstede dette års festival med en levende optræden, der udviklede sig til lidt af hvert.

Ross Farrar, der er forsanger i bandet, er uden tvivl den, der trækker mest opmærksomhed, når de spiller live. Han står ikke stille på noget tidspunkt, og han står stort set ikke samme sted to gange. Mens han skriger sangene ud, så blodårerne springer frem, klatrer han op på højtalere, ned foran scenen og ud til publikum, hvor han til denne koncert tog sig en god gammeldags punk-svingom med en gruppe hoppende og vilde fans.

Da han klatrede op på scenen igen til bandet, introducerede bassist Andy Nelson næste nummer, hvorefter støjen fortsatte, og Farrar hev t-shirten over mikrofonstativet, som han efterfølgende indledte et ganske intimt forhold til med gyngende hoftebevægelser frem og tilbage. Han avsluttede sangen og forholdet til stativet og så ud over publikum med sine stirrende øjne og spurgte: “Do you guys like punk?! Then you’ll like this one!”.

Deres musikalske stil er mere kompleks, end at man kan sætte dem i bås som et rendyrket hardcore-band. Selv om referencerne er helt tydelige, og guitarist Anthony Anzaldo havde et sort staight-edge-kryds på hånden, så har de, med deres seneste album “Zoo”, udvidet deres musik til at inkludere elementer af rock og post-punk, hvilket på ingen måder gør deres show mindre interessant.

Ceremony gav sig fuldt ud i den 45 minutter lange koncert, og hvis man er til punk, bør man ikke gå glip af en koncert med de fem herrer fra den amerikanske vestkyst.

Anmeldelsen er fra GAFFA.dk og kan læses her: Ceremony, Øyafestivalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter