Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Gunnar Vilberg Anbefalinger 15. august 2012

Robert Burås hedres med utstilling

Foto: Mark Steiner. (Fra utstillingen).

I år er det 5 år siden gitarist og komponist Robert Burås døde. I den forbindelse arrangerer Galleri Schaeffers Gate 5 en utstilling som tar for seg livet hans. Utstillingen åpner torsdag 16. august og står fram til søndag 19. august.

Det er familien som i samarbeid med galleriet har tatt initiativ til utstillingen som består av personlige bilder, gitarer og andre av Burås’ eiendeler. Robert Burås var gitarist og låtskriver i bandene Madrugada og My Midnight Creeps, og innehar en helt spesiell og viktig rolle i norsk Rocks historie.

Benytt denne unike anledningen til å hylle og komme nært innpå legenden Robert Burås.

Lån musikken til Madrugada og My Midnight Creeps på Deichman

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *