Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 19. august 2012

Nytt fra indiepopfabrikken

Foto: Pressebilde

Ny låt fra indiepopfabrikken i øst: Broderfolket har sin andel band som kan sin indiepop, og Alpaca Sports, om noen skulle være i tvil, er et av disse. Den nye singelen «I Was Running» er omtrent så svensk som svensk indiepop kan bli, med nikk til blant andre Jens Lekman og, i enda større grad, fin-fine Lacrosse. «I Was Running» er i aller største grad twee, med bittersøt tekst, boy/girl-vokal, happy clapping og er i det hele tatt hämsk trevligt. Fine ingredienser, dette, og utførelsen er det altså heller ingenting i veien med.

 

 

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange (Oppdateres ikke lenger, red anm. 5. september 2017)

Én kommentar til “Nytt fra indiepopfabrikken”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter