Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 20. august 2012

Heyerdahl / Mirage / Klubben / Øya

Heyerdahl, med blant andre Kenneth Ishak i line-upen, har fått en bra buzz i det siste, og førstesingelen «Mirage» ble tatt inn i varmen av listesnekkerne i P3. I og med at bandet åpenbart består av folk med hjerte for god pop, sier det seg selv at Heyerdahl har et bra utgangspunkt. Sounden kan sies å være både ambisøst og drømmende, og sånn sett føyer de seg bra inn i rekka av siste års bølge av drømmepopband, uten å stå tilbake for noen.

Singelen ble sluppet lørdag 11. august, og befant du deg på Øya samme dag var du kanskje blant de heldige som fikk med seg Heyerdahl på Klubben.

Heyerdahl, lørdag 11.august, Klubben. Foto: Tor Orset

I motsetning til Mazzy Star sin konsert på Klubben var lyden god på Klubben lørdag 11. august. Instrumentparken til Heyerdahl er stor og lydbildet ambisiøst og drømmende, som Rune skriver, med et nikk til 60/70-tallet. Heyerdahl leverte en overbevisende debutkonsert der utrykket både er modent og fresht. Heyerdahl har ambisjoner om servere en skikkelig pakke i form, stil og innhold, både på album og fra scenen. Heyerdahl serverte i alle fall en skikkelig gjennomført musikalsk pakke fra Klubben-scenen, uten tvil.

Les mer om Heyerdahl her og her.

Deler av saken er tidligere publisert på Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange. (Oppdateres ikke lengre).

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

7 kommentarer til “Heyerdahl / Mirage / Klubben / Øya”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter