Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. august 2012

Warner Music og Joakim Haugland med nytt selskap: K Dahl Eftf

Selskapet K Dahl Eftf har allerede sikret seg avtaler med artistene I Was A King og Young Dreams. Første utgivelse blir I Was A King, med albumet You Love It Here, 5. oktober.

– K Dahl Eftf var en urmakerbutikk i Flekkefjord som ble startet i 1898. Butikken solgte ur og plater, og det var min mor som var ansvarlig for plateavdelingen på 60- og 70-tallet. Det føles bra å videreføre Flekkefjords platehandel, sier Joakim Haugland i en pressemelding.

– Vi i Warner Music Norway har stor respekt for Joakims teft og resultater, og vi tror denne labelen kan være med å heve de av artistene Joakim vil jobbe med, men som ikke har en naturlig plass på Smalltown Supersound. Med I Was A King og Young Dreams har vi allerede sikret oss to fantastiske band med et stort potensial og lange karrierer foran seg, sier Guttorm Raa i en pressemelding.

Joakim Haugland vil fortsette med Smalltown Supersound parallelt:

– Etter å ha jobbet uavhengig med Smalltown Supersound, og underlablene Smalltown Superjazzz og Strømland Records (sammen med Hans-Peter Lindstrøm) i nærmere 20 år, føltes tiden nå inne for å gjøre en egen label sammen med en major. Jeg har alltid hatt et godt forhold til Warner Norge, og jeg er fascinert av Warners rike tradisjon og historie. Min idé, plateselskapsnerd som jeg er, er at K Dahl Eftf skal være en liten label inne i det store apparatet, som et Asylum, Nonesuch, Elektra, Sire (uten sammenlikninger forøvrig), sierJoakim Haugland i en pressemelding.

Les om Young Dreams på Øya

7 kommentarer til “Warner Music og Joakim Haugland med nytt selskap: K Dahl Eftf”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter