Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 30. august 2012

LoveLoveLove: Et aldri så lite drømmelag av et shoegazeband

 

Den massive singelen «Estethic Love», så vel som resten av EP-en, fra shoegazebandet LoveLoveLove, innfrir som bare juling.

Elsk // Nå begynner det å bli noen år siden shoegazing fikk sin definitive renessanse, og selv om totalt sett få norske band har blitt med på den bølgen har det som oftest borget for kvalitet når det en gang i blant har skjedd. Nå har det altså skjedd igjen.

LoveLoveLove består av folk fra ennå relativt uetablerte band som Dråpe, Aristillus og Receptionist, men likevel fremstår de som et aldri så lite drømmelag av et shoegazeband. For å toppe det hele, har Marcus Forsgren fra The Lionheart Brothers produsert den nylige utgitte EP-en Your Heart Stops With The Beat.

Ikke så vanskelig å se for seg at det er en bra match-up dette, altså. Da er det heller ikke verdens største overraskelse å kunne si at den massive singelen «Estethic Love», så vel som resten av EP-en, innfrir som bare juling.

 

 

Saken er tidligere publisert på Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange (nå dessverre nedlagt).

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

8 kommentarer til “LoveLoveLove: Et aldri så lite drømmelag av et shoegazeband”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter