Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 30. august 2012

Med arven fra Silence the Foe setter Shevils en ny standard

Med arven fra Silence the Foe setter Shevils en ny standard for hvordan organisk, energisk og brutal hardcore bør låte, melder Shevils selv.
Av: Victor Josefsen / Foto: Kamilla Kvamme

Ny Musikk Hver Dag sier seg enige og ga singelen «Is This To Be (Our Lives)?» 8/10: «Shevils trenger ikke mer enn to minutter for å overbevise meg om at de sparker seriøse baller. Shevils sin tilnærming til hardcore/punk kan til en viss grad sammenlignes med Årabrot sin tilnærming til metal. Til tider kaotisk, til tider svært catchy»

Vi spurte Anders Voldrønning om det er mange fra Silence the Foe som er med i Shevils:

– Jeg sang i Silence the Foe og synger nå i Shevils, og Arnbjørn Joar Styrkor Marklund som spilte bass i Silence the Foe, spiller også bass i Shevils. Vi var med og startet Silence the Foe og spilte alle konserter. I tillegg gjestespiller Marcus Forsgren og Audun Storset på plata, begge gitarister og låtskrivere i Silence the Foe. Førstnevnte produserte, spilte inn og mikset Shevils Necropolis i eget studio.

 

 

Coveret til Shevils Necropolis er laget av legendariske Shelby Cinca fra Frodus, som turnerte verden rundt med Refused på 90-tallet. Dessuten er han mannen bak The Black Sea med Joe Lally fra Fugazi på bass. Necropolis ble mastret i Stockholm av Bjørn Engelmann (Cutting Room) som har gjort alt fra Robyn til The Hives.

Siste låt er en mix av tittelkuttet, remikset av Timo Tiikeri fra hardcore pioneerne Selfmindead.

14. september slipper Shevils EP’en Necropolis.

 

Silence the Foe har fått kjempekritikker for sine utgivelser.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

2 kommentarer til “Med arven fra Silence the Foe setter Shevils en ny standard”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter