Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 31. august 2012

Skunk Anansie tilbake med ny plate

Foto: Jeon Seung Hwan

Den 14. september slippes Skunk Anansies femte album Black Traffic. Plata er produsert av Skunk Anansie og Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro, Pixies) og slippes via bandets egen label Boogooyamma/Ear.

– Skunk Anansies frontkvinne Skin kommenterer albumet og deres label slik:

«We’ve wanted to be in charge of our own destiny for many years, the doom & gloom merchants may whine about the music industry but we’ve seen it as a positive chance to re-invent how we work and take more control over our art form. With our new album «Black Traffic» and new label we are really excited with the future of Skunk, this is my personal favorite as an album, even better than «Wonderlustre» which spawned some great songs. We’re back and f**k me we’re gonna enjoy every last minute of it!»

Skunk Anansies. Foto: Jeon Seung Hwan

Black Traffic kommer i følgende formater: CD, CD + DVD, LP og i en boks.

Skunk Anansie skal i september ut på en omfattende Europaturné og besøker også Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter