Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Gunnar Vilberg Anbefalinger 6. september 2012

Karl Bartos på Blå – Ultimafestivalen 2012

Årets Ultima er i gang og programmet er som vanlig utrolig spennende og variert. Ultimaer Skandinavias største festival for samtidsmusikk og har holdt på siden 1991. Personlig mener jeg at noe av det beste på årets Ultima skjer på Blå allerede fredag kveld 7. september. Da entrer nemlig en av den elektroniske musikkens store menn – Karl Bartos – scenen.

For de fleste vil Bartos være kjent som elektronisk perkusjonist fra det legendariske elektroniske robopop-bandet Kraftwerk. Etter bruddet med Kraftwerk i 1990 (kanskje fordi opphavsmennene Ralf Hütter og Florian Schneider var blitt for store perfeksjonister og derfor ikke hadde noen progresjon) har Bartos fortsatt med høykvalitets elektronisk musikk.

På Blå kan du oppleve det audiovisuelle konseptet til Karl Bartos kalt LiveCinema. Samme kveld står også den elektroniske musikkens unge stjerner Dro Carey og komponisten Lukid på Scenen. Mye å glede seg til altså.

Last ned hele programmet til Ultimafestivalen her.

Dro Carey

Lukid

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Én kommentar til “Karl Bartos på Blå – Ultimafestivalen 2012”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter