Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 11. september 2012

Dylan Mondegreen videopremiere: «The Heart Is A Muscle»

Sanger/låtskriver Børge Sildnes aka Dylan Mondegreen er tilbake med sitt tredje album, oppfølgeren til The World Spins On fra 2009. «The Heart Is A Muscle» er første video ut fra det kommende albumet.

Albumet, kalt Dylan Mondegreen, slippes 21. september, og skal være hans mest personlige så langt. Han har denne gangen samarbeidet med Saint Etiennes faste produsent Ian Catt. Jacob Graham fra The Drums sammenligner Dylan Mondegreen med Jens Lekman, Acid House Kings og Sufjan Stevens, mens Pitchfork skriver følgende: «Indie-pop has entered it`s soft-rock phase, and … it sounds pretty good».

«The Heart Is A Muscle» er første video ut fra albumet Dylan Mondegreen. Videoen er filmet i Tbilisi, Georgia. Ønsket til Dylan Mondegreen var å lage et litt drømmende portrett, og han plukket ut hovedrolleinnehaveren.

Dylan Mondegreen sier følgende om videoen: «Enkelt fortalt så handler låta om at kjærlighetssorg ikke er verdens undergang, og at man, etter hvert som den er i ferd med å gi seg, skjønner nettopp dette. Jeg er veldig fornøyd. Videoen kler stemningen i låta. Den er smakfullt filmet, klippet og fargelagt. Historien er enkel og kommer ikke i veien for musikken. Samtidig er det såpass variasjon i scenene/klippene at videoen har fin fremdrift».

 

 

14. oktober har Dylan Mondegreen releasefest på John Dee.

Du kan låne musikk av Dylan Mondegreen på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Du kan låne musikk av utøvere som er nevnt i saka, bare klikk på lenkene.

2 Responses to Dylan Mondegreen videopremiere: «The Heart Is A Muscle»

  1. Pingback: Årets album 2012 / Lyden av 2013 : Deichmans musikkblogg

  2. Pingback: Årets album 2012 / Lyden av 2013 : Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.