Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. september 2012

Det nye albumet til Okkultokrati er produsert av Emil Nikolaisen

Okkultokrati. Foto: Lars Preus

Okkultokratis andre album Snakereigns slippes 26. oktober. Skiva er produsert av Emil Nikolaisen fra Serena-Maneesh. Du kan låne debutalbumet til Okkultokrati No Light for Mass hos oss.

Okkultokratis singel «No Ouroboros» er ute nå. Den amerikanske nettsiden Brooklyn Vegan omtalte Okkultokrati på følgende måte når de gjorde urpremiere på den nye singelen:

«Okkultokrati is definitely rooted in punk, but in the same way that Venom and Motörhead is. Slithering, metallic black rock and roll with moments of crushing doom is the central theme on Snakereigns»

Okkultokrati. Foto: Carsten Aniksdal

Okkultokrati er et punk-rock band med bakgrunn fra tapelabelen Ormeyngel og ungdomsgjengen Black Hole Crew som består av Haust, Dark Times (og her) og noen få andre band.

Okkultokratis debutalbum No Light for Mass ble sluppet i 2010 og de har gjort to sjutommere og en split med Årabrot (og her).

Okkultokrati første innspillinger har blitt gjort av Ruben Willem fra Haust, men på Snakereigns bestemte bandet seg for å gjøre innspillingen med Emil Nikolaisen (Serena Maneesh) i Malabar Studio. Om Okkultokrati-innspillingen sier Emil:

«Innspillingen dreide seg først og fremst om å bare få mikkene og ampene til å gnistre. Selv med bare en gitar låt Okkulto svært. Deretter var det bare å fylle på».


 

– Plata skiller seg ut musikalsk ved at vi brukte ti ganger så lang tid på innspillingen som sist gang, var bedre forberedt, mer innøvd, og så videre. Pluss esset i ermet, selve sukaten i pølsa, som var Emil. Tekstmessig er forskjellen at der forrige plate handlet om new age, åndelighet, astralvirkelighet og mystikk, handler den nye om endelig dommedag, å bryte syklusen, bryte med livet, bryte med gjenfødelse. Bare fullstendig og komplett undergang og fortapelse. Både fysisk, emosjonelt og personlig. Slutt på sivilisasjonen, slutt på jorden, slutt på universet. Spreng hele skiten bort, sier vokalisten, forteller vokalist Henning Wisth.

Okkultokrati – On Mouth Of Hells

 
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Okkultokrati er plukket ut til første slipp til neste års by:Larm.

Du kan låne debutalbumet til Okkultokrati No Light for Mass hos oss.

Du kan låne CD’er og musikknoter av andre utøvere som er nevnt i saka, bare klikk på lenkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 10 andre abonnenter