Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 16. september 2012

Brillefin shoegaze av den gamle skolen

Heia nittitallet // Ok, Ringo Deathstarr har kanskje ikke så mye nytt å bringe til shoegaze-bordet, men spiller det egentlig så stor rolle? Når de fyrer av ut til tåspissene brillefin shoegaze av den gamle skolen, som på den siste singelen deres, kan det så være. Selv om helter som My Bloody Valentine og The Jesus and Mary Chain, som seg hør og bør må namedroppes, gås etter i sømmene, låter det likevel friskt. At singelen «Rip» i tillegg muligens er noe av det friskeste vi har hørt fra Ringo Deathstarr, lover særs godt for det kommende albumet Mauve som slippes 24. september.

 

 

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange.

Ringo Deathstarrs andre album Mauve blir utgitt på Sonic Unyon Records, som bla. har gitt album av norske The Megaphonic Thrift.

For tiden turnerer Ringo Deathstarr i USA, og tirsdag 13. november spiller Ringo Deathstarr på Revolver i Oslo. Ringo Deathstarr har tidligere turnert med The Smashing Pumpkins, …And You Will Know Us by the Trail of Dead, Dean Wareham (Galaxie 500, Luna) and The Wedding Present.

 

Sjekk The Megaphonic Thrift: Skikkelig på TUR / Fire Walk With Everyone video

Én kommentar til “Brillefin shoegaze av den gamle skolen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 38 andre abonnenter