Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. september 2012

Souldrop oppsummerer sommeren

Souldrop oppsummerer sommeren i videoformat og gir vekk gratis singel.

De vanligvis så festglade elektronikagutta i Bergenstrioen Souldrop har allerede merket høstmelankolien komme snikende. For å lyse opp både din og sin egen hverdag har de derfor bestemt seg for et aldri så lite høstslepp av både sommerlig livevideo og rykende fersk låt (gratis via Soundcloud).

– Sommeren er definitivt over, i hvert fall i Bergen, så for å holde høstdepresjonen på avstand har vi snekret sammen en liten videosnutt med høydepunkter fra vår første festivalsommer med Souldrop. Vi blir i hvertfall lettere til sinns når vi drømmer oss tilbake, så kanskje noen andre kan finne et sommerminne eller to her og, sier nostalgiker Even Brenna.

«Your Love» (gratis):

 

Sjekk vårt intervju med Souldrop.

3 kommentarer til “Souldrop oppsummerer sommeren”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter