Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 18. september 2012

Mike Lookee: Intervju / Ny video

Mike Lookee, en rapper fra Oslo, er ute med en helt ny video. Mike hvem, tenker du kanskje? Sjekk den ferske videoen «There She Goes» og det like ferske intervjuet!

Foto: Pressebilde

Vi går rett på sak.

Hvem er du?

«Navnet mitt er Mike Lookee. Født og oppvokst i Burundi (Afrika). Kom til Norge i 2005 med familien min. Vi flyttet først til Stjørdal (Nord-Trønderlag), der bodde jeg fram til 2009 før jeg bestemt meg for å flytte til Oslo for å jobbe med musikk.

«Jeg har alltid vært glad i musikk, men jeg drømte om å bli basketballspiller når jeg var liten, men drømmen ble fort glemt da vi flyttet til Norge. Da begynte jeg med dansing, men det gikk ikke lenge før jeg skjønte at det var musikk jeg hadde lyst til å gjøre.»

Hva har du gitt ut så langt?

«Ain’t my style var første låten jeg ga ut med video, og den ble godt tatt imot. Etter det ga jeg ut en mixtape som fikk rundt 1000 nedlastinger 2 netter etter at jeg slapp den. Det var en digg følelse.»

«Etter det har jeg jobbet veldig mye og er snart klar med en ny mixtape. Men først skal jeg gi ut en del singler.»

Hvem er du insipirert av?

«Det er ganske mange artister som inspirerer meg, men jeg hører mest på Kendrick Lamar, J. Cole og Kanye, og så videre. Men i det siste har jeg hørt veldig mye på Schoolboy Q, han er helt syk.»

Lytter du på annen musikk enn rap?

«Ja, det gjør jeg. Jeg hører på mye forkjellig, men det er spørs når da. For eks. hører jeg på Skrillex eller Avicii på trening, også hører jeg mye på RnB, og når jeg savner hjemlandet hører jeg veldig mye på 90’s RnB og Zouk. Det er det jeg har vokst opp med.»

Hva skjer framover?

«Jeg jobber med en ny mixtape. Jeg vet egentlig ikke om jeg skal gi det ut som mixtape eller EP, men det finner jeg fort ut når alt er på plass. Utenom det så blir det en del singler framover.»

Når kommer debutabumet?

«Jeg har ingen planer om å gi ut debutalbumet ennå. Skal først prøve å bygge opp fanbasen før jeg begynner å tenke på debutalbumet. Ser på en måte ingen grunn til å gjøre det nå.»

Mike Lookees ferske video «There She Goes»:

2 kommentarer til “Mike Lookee: Intervju / Ny video”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter